Save Maškovića 3, 11000 Beograd
E-mail: office@savketim.com
Pon - Petak 08:00h - 16:00h
Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas!
0641317901

Confluo board

Program “Board” predinstaliranih slivnika predstavlja rezultat stalnog traženja boljih i efikasnijih rešenja za naše kupce širom sveta. Ovim proizvodom napravili smo veliki korak napred u pogledu hidroizolacije, bezbednosti i estetike, jer smo umanjili  mogućnost grešaka i značajno smanjili vreme i trud za ugradnju. Uz ovaj proizvod, kao proizvođač, preuzeli smo odgovornost sa svoje strane i napravili moderna, kvalitetna i vremenski efikasnija rešenja za naše klijente.

Prednosti Confluo Board-a:
1. Peripor Board – Peripor je ekspandiran polistiren (EPS) koji je naročito pogodan za situacije gde se javljaju veliki pritisci na površini.

Najvažnije karakteristike Peripora su:
• Odličan koeficijent termoizolacije
• Velika gustina materijala 45 kg/m3
• Odlična izdržljivost na udarce
• Mala težina
• Nepropustnost vlage

2. MAPEI hidroizolacija – Na Confluo Board je fabrički nanesena jedna od najkvalitetnijih hidroizolacija MAPELASTIC Turbo, a svi spojevi su prelepljeni MAPEBAND trakom što obezbeđuje 100% vodonepropustnost našeg sistema.

3. Lastin rep – Spajanje panela sistemom „lastinog repa“ omogućava stvaranje spoja koji je otporan na sve vrste pritiska. Ovaj spoj takođe sprečava ulazak betona između panela.

4. Ušteda vremena i novca – Posebna prednost Confluo „Board“ preinstaliranih slivnika je da se vreme instaliranja značajno smanjuje jer je slivnik već instaliran sa odgovarajućim nivelisanjem i padovima, kao i da ima fabrički nanesenu MAPEI hidroizolaciju.

5. Visok protok – Ovaj sistem omogućuje visok protok vode od 48l/min što je u skladu sa najvišim standardima.

6. ALS sistem (sekundarna drenaža) – Zahvaljujući konstrukciji nosača slivnika, integrisanim padovima i nanešenoj hidroizolaciji ovaj proizvod poseduje sekundarnu drenažu.

CEVI ZA VODU I GREJANJE

CEVI ZA ZAŠTITU KABLOVA

Visokogradnja

POLJOPRIVREDNA REŠENJA